Kermis 2018

De vakantie is weer voorbij en de eerste kermissen hier in de buurt zijn alweer geweest.
Ook de schutterij in Etten is alweer enkele maanden bezig met de voorbereidingen van de kermis 2018.

Dat de jeugd de toekomst is, laat de schutterij zien met haar programma.
Na het succes van vorig jaar zal er ook dit jaar op vrijdag een non-alcoholische teenparty zijn. Alle jeugd van groep 8 tot 18 jaar uit Etten en omgeving is daarbij uitgenodigd. DJ Roel zal weer voor de muziek zorgen en het thema is: Friday WHITE met als dresscode white.

Op zondag is er het jeugdkoningschieten. Iedere jonge inwoner van Etten van 8 t/m 17 jaar mag hier aan meedoen. Vanaf 10 jaar mag je meedoen voor het koningsschot. Wie wordt dit jaar onze jeugdkoning of koningin?
Carnavalsprinses Indi en haar adjudanten Cas en Stijn zullen de openingsschoten verzorgen en dingen natuurlijk mee naar deze nieuwe “extra” titel.

Op dinsdagmorgen zijn ook dit jaar de kidsgames. Oudhollandse spelen waarbij leuke prijzen te winnen zijn. Ook worden er extra kaartjes voor het Lunapark onder de deelnemende kinderen verdeeld.

Maakt u zich geen zorgen, want bij het samenstellen van het programma is natuurlijk ook gedacht aan de rest van Etten. Van dansen in de feesttent tot het koningschieten op maandag en het ballenschieten op dinsdag.
kermis 2018. Wij hebben er weer zin in.
van 21 t/m 25 september.
U komt toch ook?