Kermis 2017

Ook dit jaar was de kermis weer een geslaagd succes. We hebben prachtig weer tijdens de kermis en voor het eerst begonnen we dit jaar op de vrijdag avond met de Teenparty voor de jeugd van 12 t/m 18 jaar. In de feesttent stond er een rodeo stier en DJ Roel.

Op zaterdagmiddag begonnen we met het ophalen van de koning en het plaatsen van de vogel.
Hierna was er in de St. Martinuskerk de jaarlijkse schuttersmis.
Zaterdagavond was er weer volop gezelligheid in onze feesttent, in de Dorpsstraat nabij het schuttersgebouw, met medewerking van ‘‘X-PLAIN’’.

Zondag was het weer een prachtige dag met op het dorpsplein een gezellige drukte onder het genot van de muziek van “DJ Raymond van Osch” en dweilorkest ”de Kroezenhøkers”. Ook werden Berry van Aken en Frans Kummeling gehuldigd voor hun 50 jarig lid bij de schutterij.
Het jeugdkoningschieten was ook op zondag. Onze nieuwe jeugdkoningin is Lynn van Aken geworden.

Op maandag begon de dag met het ophalen van onze koning waarna de traditionele vendelhulde, voor alle genodigden, plaatsvond.
Om 10.00 uur was er het gezamenlijke ontbijt met onze schutterij en harmonie ‘‘Onderling Genoegen’’. Traditioneel was er op maandag ook het vogelschieten, dit vond plaats op het dorpsplein. Onze nieuwe koningin voor het komende jaar is Tamara Kok.

Dinsdags is er om 7.00 uur een reveille gebracht bij onze nieuwe koningin en koning.
Om 10.00 uur begon het fladderschieten, wat eveneens plaatsvond op het dorpsplein. De nieuwe ballen koning is Roy Jansen. 10:30 waren er dit jaar voor het de Kidsgames. Voor de kinderen van 4 t/m 12 jaar waren verschillende spellen op het dorpsplein gezet. Door mee te doen konden de kinderen leuke prijsjes winnen en kaartjes voor de kermis attracties.

Al met al kunnen wij als schutterij spreken van een zeer gezellige, leuke en geslaagde kermis. We hopen dat het volgend jaar weer net zo geslaagd wordt en we hopen dat we u ook tegenkomen.